Benches kamer (kennels) maatwerk

Ben je op zoek naar een luxe, duurzame hondenbench voor jouw viervoeter, maar zijn de standaard maatvoeringen niet helemaal naar wens? Het is mogelijk bij Hokkendomein een maatwerk bench te laten produceren, helemaal naar jouw wensen en die van jouw hond. Deze hoogwaardige honden bench is gemaakt van duurzame, sterke en luxe materialen. Deze kwaliteit is dan ook niet te vergelijken met de standaard draadkooien in ons assortiment. De luxe kamerkennels zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium, afgewerkt met betonplex en voorzien van een stevig deurpaneel met sluiting, hiernaast zijn er talloze mogelijkheden in maatvoeringen en afwerking. Zo kies je zelf welke zijde voorzien wordt van een deurtje, hoeveel traliezijdes er gebruikt worden, welke kleur afwerking én kunnen de benches exact op maat gemaakt worden. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken voor jouw voertuig!

kamerbench-600.jpg

Particulier én professioneel gebruik!

Door de vele mogelijkheden en talloze opties zijn deze hondenbenches zowel geschikt voor particulier als professioneel gebruik. Ben je op zoek naar een showbench voor jouw viervoeter? Dan zijn deze benches perfect voor jullie, ze zijn namelijk uit te breiden met een wielenframe voorzien van duwstang, hierdoor kan de bench makkelijk verplaatst worden en is hij ideaal voor hondenshows en bij hondentrainingen. Doordat deze bench handgemaakt wordt is er vrijwel alles mogelijk. Dus of je nu op zoek bent naar een bench voor jouw woonkamer, trimsalon, asiel, opvang, hondenschool, shows óf voor onderweg; neem gerust contact op, wij helpen je graag met creatieve ideeën.

 

kamerbench-op-wielen-600-jpg.jpeg

kamerbench-op-wielen-600-jpg.jpeg

kamerbenches-m1-dk-spijlen-wielenframe.jpg kamerbench-met-schuiven-600.jpg
Neem contact met ons op of vraag om een prijsopgave via mail info@hokkendomein.nl of telefonisch 085-1301539

Kippenhokken   Konijnenhokken   Kamerbenches   Hondenhokken   Kippenren   Hondenbuggy   Houten Volieres   Autobench   Nachthokken   Hondenluik   Sitemap