Hondenkennels en Hondenrennen

Gun jij jouw geliefde hond een fijne plek in de buitenlucht? Veel honden vinden het heerlijk lekker buiten te verblijven, een hondenkennel is in dit geval een hele goede aanwinst. Het biedt een fijne plek, veilig, beschermd én comfortabel voor jouw viervoeter. In onze hondenwinkel vind je luxe Voldux kennels voor honden maar ook voor losse kenneldelen, draadpanelen en hondenhokken kun je bij ons terecht. Onze kennels zijn vervaardigd uit hoogwaardig materiaal; geïmpregneerde hondenhokken & kennels, gegalvaniseerde panelen én afwerking met hoogwaardig hang- en sluitwerk.

Hondenkennel met dakHondenkennels voor buiten
☞ Hoogwaardige materialen
☞ Nauwkeurige afwerking
Onderhoudsarme verblijven
Duurzaam hang en sluitwerk Meer ..

Alles wat je wilt weten over onze hondenkennels

Een hondenkennel of hondenren is ideaal om jouw hond op een veilige manier in de achtertuin te laten verblijven. Niet alleen voor honden welke buiten leven is een kennel een fijne plek. Ook honden die graag genieten van de frisse lucht kunnen veel plezier beleven aan een fijne kennel in de tuin. Bij Hokkendomein vind je verschillende soorten hondenkennels, om je te helpen bij de keuze lees je hieronder meer informatie.

Hondenkennels van hout - Een luxe hondenkennel van hout is niet alleen een aanwinst voor jouw hond maar zeker ook voor jouw achtertuin. Deze luxe buitenverblijven voor honden zijn gemaakt door Nederlandse vakmannen met hoogwaardige materialen. De Voldux hondenverblijven zijn onderhoudsvrij en bieden een lange levensduur zonder jaarlijks schuren en schilderen. Met een Voldux hondenkennel ben je verzekerd van kwaliteit, comfort én veiligheid. De houten hondenhokken zijn geschikt voor alle soorten honden en het is zelfs mogelijk een maatwerk verblijf te laten produceren voor jouw geliefde viervoeter(s).

Gegalvaniseerde hondenkennels - Onze gegalvaniseerde kennels voor honden bieden mogelijkheden om een grote betaalbare hondenkennel te plaatsen. Deze kennels zijn eveneens onderhoudsvrij én behandeld voor langdurig buitengebruik. Onze gegalvaniseerde buitenkennels zijn verkrijgbaar in standaard maten hiernaast is het met de losse kenneldelen ook mogelijk jouw ideale kennel zelf samen te stellen. De panelen zijn eenvoudig te monteren en hiernaast is het mogelijk jouw hondenkennel te voorzien van een kenneldak. Ideaal voor de koudere maanden van het jaar.

Draadpaneel hondenrennen - De draadkennels zijn ideaal voor wat kleinere honden en komen tevens in vele standaard maten. Deze kennels zijn tevens perfect voor het samenstellen van een puppyren of puppykennel voor buiten. De draadpanelen hebben een maas van 5 x 5 cm en een draaddikte van 3 mm. Het is mogelijk een speciale maat te laten produceren op aanvraag van deze kenneldelen. 

30 minutes kennels - Deze compacte, praktische kennels zijn zeer eenvoudig en snel op te bouwen, vandaar ook de naam. Deze hondenkennels bestaat uit lichtgewicht panelen waarmee de hondenren perfect is om mee te nemen naar bijvoorbeeld de camping of jouw vakantie adres. Met de 30 minuten kennels ben je zeker van een veilige plek voor jouw hond óf pup want ook voor pups zijn deze puppyrennen zeer praktisch in gebruik.

Kenneldelen - Met onze kenneldelen kun je eenvoudig jouw ideale hondenkennel samen stellen. Deze panelen zijn los verkrijgbaar en zeer eenvoudig te monteren. Hiermee creëer je eenvoudig een betaalbare hondenkennel in jouw ideale opstelling. Je vindt in onze hondenwinkel zowel; spijlpanelen, draadpanelen, damwandpanelen, puppypanelen én dakpanelen voor jouw kennel.

Alles voor jouw complete hondenkennel buiten

Wil jij jouw hondenkennel compleet maken met een hondenhok, een hondenvlonder of warmte mat? In onze hondenwinkel vind je alles voor jouw ideale hondenren buiten huis. Van slaaphokken voor de nacht tot drinkbakken en voerbakken. Met de kennels accessoires van Hokkendomein maak je jouw kennel buiten compleet! Bijna alle items zijn leverbaar uit voorraad, hierdoor staat jouw ideale hondenverblijf binnen mum van tijd in jouw achtertuin! 

Kippenhokken   Konijnenhokken   Kamerbenches   Hondenhokken   Kippenren   Hondenbuggy   Houten Volieres   Autobench   Nachthokken   Hondenluik   Sitemap