Hondenkennels van spijlpanelen

Een hondenkennel biedt een veilige ruimte, comfort én bescherming aan jouw hond in de buitenlucht. De kennelpanelen worden geleverd als bouwpakket inclusief bijhorende montagebenodigdheden. De kennel panelen zijn gemaakt van gegalvaniseerd ijzer, voorzien van stevig hang en sluitwerk. Hiernaast zijn er verschillende maten mogelijk voor het samenstellen van de buitenverblijven. Heb je vragen of wil je graag advies voor jouw kennel? Neem dan contact met ons op voor informatie.

Meer ..

De ideale hondenkennel buiten voor jouw hond

Ben je op zoek naar een betaalbare buitenkennel voor jouw hond? Dan ben je op de juiste plek terecht gekomen. De hondenkennels van Hokkendomein bieden een fijne, comfortabele én betaalbare hondenren voor buiten. Perfect om jouw viervoeter een veilige plek te bieden in de frisse lucht! Binnen ons assortiment kennels en hondenrennen vind je vier categorieën; de houten hondenkennel, de opvouwbare hondenren, de draadkennels én de gegalvaniseerde buitenkennels. Op deze pagina spreken we over de laatste variant; de galvaniseerde hondenkennel. Deze kennels voor buiten zijn samengesteld van gegalvaniseerde kenneldelen.

Waarom een gegalvaniseerde kennel voor jouw hond?

Galvaniseren is een methode waarbij gebruikt wordt gemaakt van elektriciteit, na behandeling hebben de panelen een gladde metaal laag welke beschermt tegen verschillende weersomstandigheden. Wij kiezen er bewust voor geen verzinkte panelen aan te bieden omdat deze een aanzienlijk kortere levensduur hebben. Hiernaast kunnen er bij verzinkte panelen scherpe randjes ontstaan wat gevaarlijk kan zijn voor de hond. Bij Hokkendomein ben je dus verzekerd van een professionele hondenkennel.

  • Onderhoudsvrij met een lange levensduur

  • Gegalvaniseerd perfect geschikt voor buitengebruik

  • Verkrijgbaar voor pups, kleine én grote hondenrassen

  • Voorzien van stevige sluiting en handige toegang

  • Modulair, dus aan te passen naar jouw situatie

  • Te bestelling in vrijwel elke bedenkbare maatvoering

Onze complete hondenkennel voor buiten

In onze hondenwinkel vind je een aantal samengestelde complete kennels. Voorzien van de basis benodigdheden; de kennelpaneel wanden én een deurpaneel voor goede toegang. Hiernaast is het mogelijk bij ons een hondenren voor buiten met dak te bestellen. Deze kennels kunnen vaak uit voorraad worden geleverd, waardoor je binnen 2 weken jouw ideale hondenren buiten in de achtertuin hebt staan. Zit jouw ideale maatvoering niet tussen onze samengestelde kennels? Hier hebben we een oplossing voor; de losse kennelpanelen!

Een hondenkennel met nachthok kopen?

Om een fijne plek te creëren voor jouw hond is niet alleen de afmeting, het model én de opstelling van de kennel van belang. Zeker wanneer jouw hond veel buiten verblijft is het slim na te denken over de inrichting van jouw kennel. Slaapt jouw hond buiten in de kennel? Dan is een hondenkennel met geïsoleerd nachthok een must. Hiernaast vind je bij ons natuurlijk ook andere kennelbenodigdheden zoals kennelvlonders, honden stretchers en natuurlijk voer- en drinkbakken.

Kennels en kennelpanelen op maat

Je las het hierboven al eens, wij bieden ook de mogelijkheid een maatwerk kennel te laten produceren. Hierdoor wordt het mogelijk jouw ruimte optimaal te benutten én de meeste ideale opstelling en maatvoering te creëren. Onze maatwerk hondenkennels worden speciaal voor jouw samengesteld. Heb je interesse, wil je advies óf overleggen met een van onze specialisten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag mee! 

Kippenhokken   Konijnenhokken   Kamerbenches   Hondenhokken   Kippenren   Hondenbuggy   Houten Volieres   Autobench   Nachthokken   Hondenluik   Sitemap