Kattenrennen van hout

De kattenren van hout is een onderhoudsvrij onderkomen, perfect geschikt om jouw kat(ten) van de buitenlucht te laten genieten op een veilige manier. Deze ren voor de kat is gemaakt door Voldux, een toonaangevend Nederlands bedrijf waar met de hand gewerkt wordt aan hoogwaardige dierenverblijven. Meer informatie of hulp nodig? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer ..

Levertijd binnen 6 werkdagen
Gratis verzending

€ 978.95
Bekijk dit product

Levertijd binnen 6 werkdagen
Gratis verzending

€ 1,358.95
Bekijk dit product

Levertijd binnen 6 werkdagen
Gratis verzending

€ 1,228.95
Bekijk dit product

Levertijd binnen 6 werkdagen
Gratis verzending

€ 1,758.95
Bekijk dit product

Een kattenren biedt veilige vrijheid!

Ben jij op zoek naar een stijlvolle kattenren; een prachtige ruimte voor jouw katten én een aanwinst voor jouw achtertuin? De Voldux collectie bevat stijlvolle én onderhoudsvrije buitenkooien voor katten. Deze verblijven worden handgemaakt in een Nederlandse fabriek. Hierdoor ben je verzekerd van een goede kwaliteit, duurzaamheid én een prachtig verblijf met een lange levensduur van 10 - 15 jaar!

Materiaalgebruik bij Voldux kattenrennen 

Deze kattenren van hout is verkrijgbaar in twee varianten; de naturel look én de landelijke potdeksel variant. Beide verblijven zijn volledig onderhoudsvrij maar bieden ieder een unieke uitstraling in de achtertuin. Zo is de naturel versie een natuurlijk verblijf wat volledig opgaat in zijn omgeving. En is de potdeksel variant juist een echte eye-catcher in de achtertuin. Naast de looks van deze verblijven is er ook een verschil in de houtsoort. Hieronder lees je meer informatie over deze luxe houten kattenhokken voor buiten;

Geïmpregneerde kattenren - Deze kattenren voor buiten is gemaakt van geïmpregneerd hout. Het hout is onder druk geïmpregneerd hierdoor is het materiaal door en door beschermd in tegenstelling tot bijvoorbeeld gedompeld hout. Deze manier van bewerken biedt een aanzienlijk langere levensduur en vraagt geen jaarlijkse schilder of lakbeurt. Deze houtsoort gaat volledig op in zijn omgeving en biedt een natuurlijke uitstraling aan het verblijf in jouw achtertuin. Een andere reden voor het gebruik van dit hout is zijn veelzijdigheid, zo maken de timmermannen van Voldux van ieder verblijf een uniek onderkomen voor jouw katten én kan er aan vrijwel iedere wens worden voldaan; een extra grote kattenren, een verhoogde kattenren óf een kattenren voor aan huis. Niet is te gek!

Douglas potdeksel kattenren - De Douglas kattenren wordt in de collectie van Voldux gecombineerd met zwarte potdekseldelen. Dit geeft een bijzonder stijlvolle uitstraling aan het verblijf wat een beetje doet denken aan landelijke invloeden die je ziet op boerderijen. Deze prachtige kattenrennen worden opgebouwd met een Douglas houten frame en afgewerkt met potdeksel. Dit geheel is onderhoudsvrij en biedt een levensduur van 10 - 15 jaar. Ook deze verblijven worden handgemaakt waarbij het tevens mogelijk is te kiezen voor een kattenren op maat. Aangepast aan de beschikbare ruimte, jouw wensen én die van jouw kat(ten).

Kattenren op maat laten maken?

De meeste buitenverblijven voor katten worden uit voorraad geleverd, dit betekend dat je het verblijf al binnen een periode van 14 dagen in de achtertuin hebt staan. De luxe kattenkooien worden thuisbezorgd door onze eigen koerier, zo hoef jij je in ieder geval geen zorgen te maken voor het vervoer van jouw droomverblijf. Naast de standaard Voldux collectie is het mogelijk een kattenren op maat te laten produceren. Helemaal naar jouw wensen, aangepast op jouw achtertuin én met zeeën van ruimte voor jouw geliefde katten. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of om samen aan de tekentafel te brainstormen.

Kippenhokken   Konijnenhokken   Kamerbenches   Hondenhokken   Kippenren   Hondenbuggy   Houten Volieres   Autobench   Nachthokken   Hondenluik   Sitemap