Info over Konijnenhokken

Een van de belangrijkste punten waar je aan moet denken als je een konijn aanschaft is het konijnenhok

konijnenhok-appartement-flat-3 - Groot


Klik hier voor een overzicht van alle konijnenhokken

Konijnen houden van ruimte dus u kunt kiezen voor een ren met een mooi konijnenhok voor buiten of alleen een konijnenhok en het konijn in de tuin laten. Hoe groter het konijnehok, hoe fijner uw konijn het vindt.

Afmetingen

Hoe groot moet een konijnenhok nou eigenlijk zijn? Als uitgangspunt kunt u een vierkante meter bewegingsruimte per konijn aanhouden. Maar grote konijnen zoals een vlaamse reus of een franse hangoor hebben zelfs nog meer ruimte nodig. U kunt dus het beste een ruim konijnenhok kopen en je konijnen regelmatig los te laten lopen. Nog beter is het om een ren te maken met daarin een konijnenhok, zodat ze altijd lekker kunnen rond lopen en voldoende beweging hebben.

Buitenkonijnen

Een konijn buiten voelt zich het prettigste in een ruim tochtvrij konijnenhok met een grote veilige konijnenren eraan vast. In een konijnenren kunnen ze lekker rond lopen en zijn ze goed beschermd tegen roofdieren (roofvogels, katten e.d.)

Ook moet een goed konijnenhok goede schuilmogelijkheid bieden voor een konijn. Er moet dus een tochtvrij, donker nachthok zijn waar het konijn zich bij gevaar en kou in kan gaan schuilen.

Materiaalkeuze: kwaliteit en levensduur komen op de eerste plaats voor het maken van de konijnenhokken

Onze konijnenhokken worden gemaakt van duurzame materialen, waar door het konijnenhok buiten geplaatst kan worden en u er lang plezier van heeft.

Wij leveren konijnenhokken in diversen maten en kleuren

Dus zoekt u een konijnenhok van kwaliteit? Kijk dan op onze website!

 

"Door Het Hokken Domein"

Bewaren

Kippenhokken   Konijnenhokken   Hondenbench   Hondenhokken   Kippenren   Hondenbuggy   Papegaaienkooi   Autobench   Nachthokken   Parkietenkooi   Sitemap