Levertijden

- Wij streven er naar, om de gangbare producten die door een externe vervoerder kunnen worden verzonden, binnen 2 tot 3 werkdagen te verzenden.
- De meeste gangbare producten zijn uit voorraad leverbaar, andere producten bestellen wij eerst bij onze leveranciers. 
- Als uw bestelling wordt verzonden krijgt u hiervan een bericht en indien nodig nemen wij telefonisch contact met u op.

- Diversen producten bezorgen wij zelf (dit staat vermeld bij het artikel), zoals diverse hondenhokken, kennels en diverse kippenhokken
- Als u een product bij ons besteld wat wij zelf bezorgen, nemen wij daarna altijd contact met u op om de levertijd en leverdatum af te spreken.
   (Daarom vragen wij u om uw 06 nummer of een ander telefoonnummer waar u goed bereikbaar op bent.)

- Om dit efficiënt te kunnen doen en de kosten voor u en ons laag te houden, hebben wij afhankelijk van de drukte, circa 10 werkdagen nodig om uw  bestelling in te plannen en te bezorgen.
  Indien u het product sneller nodig heeft bel ons dan even, dan kunnen we kijken of dat gaat.
- Wij hebben geen vaste route dagen per gebied in Nederland. Dat is een bewuste keuze om flexibel te zijn en efficiënt te kunnen bezorgen.

- Indien een artikel niet op voorraad is nemen wij contact met u op over de verwachte leveringstijd.

Op afspraak kunnen diverse producten ook worden afgehaald.

Kippenhokken   Konijnenhokken   Hondenbench   Hondenhokken   Kippenren   Hondenbuggy   Papegaaienkooi   Autobench   Nachthokken   Parkietenkooi   Sitemap