Hondenkennels

Omheinde tuinen bieden niet altijd voldoende veiligheid voor uw hond.


Hondenkennel
Maar al te vaak ontsnappen honden door gaten in of onder de omheining en lopen zij het risico om zoek of gewond te geraken. Sommige honden kunnen tijdens uw afwezigheid aanzienlijke schade aanbrengen in uw tuin of aan tuinmeubels. Of misschien wenst u uw hond gewoon even veilig uit de buurt te houden wanneer u bezoek krijgt.

Om deze situaties op een diervriendelijke manier het hoofd te bieden is een hondenkennel of hondenren met metalen, gegalvaniseerde kennelpanelen een ideale oplossing. Bovendien zal uw hond u dankbaar zijn omdat hij zijn eigen, veilige plekje heeft in uw tuin.

Een hondenkennel of hondenren moet gekozen worden in verhouding met de grootte van de hond.
Er moet voldoende ruimte zijn voor een slaaphok, een ligvlonder en ruimte waar de hond zijn boodschap kan achterlaten. Indien de kennel groot genoeg is zal uw hond deze ruimte ook respecteren zodat hij er geen knoeiboel van maakt.

Vergeet in een hondenkennel / honderen ook niet om een degelijk, liefst geïsoleerd hondenhok (nachthok) te plaatsen. Een vlonder wordt door uw hond gebruikt als ligbed en zorgt ervoor dat uw hond niet meer op de koude ondergrond moet liggen. Dit is beduidend beter voor de gewrichten van uw hond. Maar het is ook mogelijk om heel de kennel uit te rusten met een op maat gemaakte, watervaste kennelbodem met anti-sliplaag.

Uw hondenkennel kan ook uitgerust worden met een gedeeltelijke of gehele dakbedekking en eventueel zelfs met dakgoten. In onze webwinkel vindt u, naast kennelpanelen van verschillende afmetingen, ook nog andere accessoires zoals drink- en eetbakken welke aan de kennelpanelen vast kunnen gemonteerd worden.

Deze kennelpanelen en hun toebehoren laten toe om zelf uw hondenkennel op maat samen te stellen voor iedere situatie (aanbouw tegen een bestaande muur, 4 open wanden of een kennel met één of meerdere beschutte kanten).

Heeft u een vraag, of vraagt u liever aan ons om een ontwerpje te maken en de gewenste kennel samen te stellen?

Aarzel dan niet om ons te bellen of mailen! info@hokkendomein.nl

En u kunt in onze webwinkel www.hokkendomein.nl ook volledig samengestelde sets vinden zodat de keuze van uw hondenkennel nog gemakkelijker wordt!

 

"Door Het Hokken Domein"

Bewaren

Kippenhokken   Konijnenhokken   Kamerbenches   Hondenhokken   Kippenren   Hondenbuggy   Houten Volieres   Autobench   Nachthokken   Hondenluik   Sitemap