Hondenkennels, hondenren en gegalvaniseerde kennelpanelen

31f789efea910a22346774d8265a3ede-kennels2.pngOmheinde tuinen zijn altijd voldoende veiligheid voor uw hond. Maar al te vaak ontsnappen honden door gaten in of onder de omheining en lopen zij het risico om zoek of gewond te raken. ook kunnen honden tijdens uw afwezigheid aanzienlijke schade aanbrengen in uw tuin of aan tuinmeubilair. Of misschien wilt u uw hond gewoon even veilig uit de buurt houden wanneer u bezoek krijgt.

Om deze situaties op een diervriendelijke manier het hoofd te bieden is een hondenkennel en hondenrennen met metalen, gegalvaniseerde kennelpanelen een ideale oplossing. Bovendien zal uw hond u dankbaar zijn omdat hij zijn eigen, veilige plekje heeft in uw tuin.

Een hondenkennel of hondenren moet gekozen worden op de grootte van de hond. Er moet voldoende ruimte zijn voor een nachthok, een ligvlonder en ruimte waar de hond zijn boodschap kan achterlaten. Indien de kennel groot genoeg is zal uw hond deze ruimte ook respecteren zodat hij er geen knoeiboel van maakt. Een kleine hond kan evenwel in een relatief kleine kennel zijn draai vinden.

Vergeet in een hondenkennel / honderen ook niet om een degelijk, liefst geïsoleerd hondenhok (nachthok) te plaatsen. Een vlonder wordt door uw hond gebruikt als ligbed en zorgt ervoor dat uw hond niet meer op de koude ondergrond moet liggen. Dit is beduidend beter voor de gewrichten van uw hond. 

Uw hondenkennel kan ook uitgerust worden met een gedeeltelijke of gehele dakbedekking. In onze webwinkel vindt u, naast kennelpanelen van verschillende afmetingen, ook nog andere accessoires zoals drink- en eetbakken welke aan de kennelpanelen vast kunnen gemonteerd worden. Deze kennelpanelen en hun toebehoren laten toe om zelf uw hondenkennel op maat samen te stellen voor iedere situatie (aanbouw tegen een bestaande muur, 4 open wanden of een kennel met één of meerdere beschutte kanten).

Kijk eens in onze webwinkel voor hondenkennels, kennelpanelen en hun toebehoren.

Heeft u een vraag? Aarzel dan niet om ons te bellen of mailen.

En u kan op in onze webwinkel ook volledig samengestelde sets vinden zodat de keuze van uw hondenren nog gemakkelijker wordt!

Levertijd binnen 6 werkdagen

€ 1,218.95

Levertijd binnen 6 werkdagen

€ 1,638.95

Levertijd binnen 6 werkdagen

€ 1,398.95

Levertijd binnen 6 werkdagen

€ 1,868.95

Levertijd binnen 6 werkdagen

€ 2,398.95

Levertijd binnen 6 werkdagen

€ 2,838.95
Kippenhokken   Konijnenhokken   Kamerbenches   Hondenhokken   Kippenren   Hondenbuggy   Houten Volieres   Autobench   Nachthokken   Hondenluik   Sitemap