Thuiswinkel Keurmerk / Klachten

Veilig en betrouwbaar kopen op afstand

Steeds vaker worden producten op afstand afgenomen. Bij een overeenkomst op afstand is er geen fysiek contact tussen u als consument en de betreffende ondernemer.
Door deze afwijkende omstandigheden gelden er aanvullende regels. 
Bedrijven die aangesloten zijn bij het Thuiswinkel Keurmerk voldoen aan deze wet- en regelgeving.
 
Beeldmerk
Leden van het Thuiswinkel Keurmerk kunt u herkennen aan ons beeldmerk.

thuiswinkel logo - Groot (Afbeelding)
Klacht
Als een verkopende partij zich niet houdt aan de wet of volgens u een onrechtmatige daad begaat waar u het niet mee eens bent, dan kunt u een klacht indienen.
 
Bemiddeling
Het Thuiswinkel Keurmerk kan voor u uitzoeken of een thuiswinkel al dan niet volgens de wet handelt of een onrechtmatige daad heeft begaan.
Indien noodzakelijk kan het Thuiswinkel Keurmerk een onafhankelijke arbiter benoemen die een bindende uitspraak doet inzake het conflict dat u met een van onze leden heeft.

Geschilen
Geschillen tussen de consument en de ondernemer over de totstandkoming of uitvoering van overeenkomsten met betrekking tot door deze ondernemer te leveren of geleverde producten en diensten, zowel door de consument als de ondernemer worden voorgelegd aan de Geschillencommissie via het ODR platform http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

Kippenhokken   Konijnenhokken   Kamerbenches   Hondenhokken   Kippenren   Hondenbuggy   Houten Volieres   Autobench   Nachthokken   Hondenluik   Sitemap