Papegaaienkooi

Zoekt u een papegaaienkooi voor uw papegaai ?

papegaaienkooien


Klik hier voor een overzicht van alle papegaaienkooien

 

De verschillen tussen de papegaaienkooien zijn groot.
Bewust hebben wij gekozen voor het topmerk papegaaienkooien van Strong

Onze papegaaienkooien zijn behandeld met een zeer harde poedercoating die NIET-GIFTIG is!

Onze papegaaienkooien zijn compleet, duurzaam, goed en volledig afgewerkt, hebben een mooie vormgeving en zijn van zware en originele kwaliteit

Controleer het gewicht

Hoeveel materiaal er verwerkt is in een papegaaienkooi bepaalt de kwaliteit en de prijs, dus het gewicht verteld u veel over de hoeveelheid materiaal die is gebruikt en dus de kwaliteit van de papegaaienkooi.

Het grootste verschil tussen de (soms goedkopere) imitatie papegaaienkooien en de echte Original Strong papegaaienkooien is dus hoeveelheid materiaal die er voor de papegaaikooien wordt gebruikt. Het verschil kan soms wel oplopen tot 12 kilo of meer per papegaaienkooi!

Wat betekent dit grote verschil voor de kwaliteit van de papegaaienkooi? Het gebruik van minder materiaal (20-30%) betekent veelal dunnere tralies, dunnere profielen, zwakkere sloten, mindere algehele afwerking etc.

De papegaaienkooi kan dan misschien voordeliger zijn dan een Original Strong papegaaienkooi, de prijs is zeker niet alles bepalend, want u wilt toch ook, dat uw papegaaienkooi lang mee gaat?

Dus een papegaaienkooi kopen, is ook opletten welke papegaaienkooi u koopt.

Dus zoekt u een papegaaienkooi van kwaliteit? Kijk dan op onze website!

 

"Door Het Hokken Domein"

Bewaren

Kippenhokken   Konijnenhokken   Kamerbenches   Hondenhokken   Kippenren   Hondenbuggy   Houten Volieres   Autobench   Nachthokken   Hondenluik   Sitemap