• De grootste en beste keuze voor hoogwaardige dierenverblijven
  • Maatwerk én directe voorraad
  • 4,4
    star-filled star-filled star-filled star-filled star-filled
    303 Beoordelingen
Zoeken

6 voordelen van een Hokkendomein konijnenhok

Een konijnenhok voor buiten van Hokkendomein zorgt voor comfort, gebruikersgemak én bovenal véél ruimte. Een luxe konijnenhok biedt voordelen voor jouw konijnen én voor jezelf!

  • Hoogwaardige materialen 

    De gebruikte materialen voor een buitenhok voor konijnen zijn gemaakt van luxe materialen

  • Stevige houtdiktes en sterk gaas

    Geen dunne latjes en fragiel gaas maar luxe stevige houten materialen en sterk konijnengaas

  • Vakkundig handgemaakt

    Vakkundig handgemaakt in eigen Brabantse werkplaats door onze ervaren timmerlieden

  • Dierenwelzijn & Gebruikersgemak

    De konijnenhokken bieden hoog comfort, optimaal gebruikersgemak en dierenwelzijn 

  • Persoonlijke service & eerlijk advies

    Je kunt bij ons terecht voor goed en eerlijk advies hiernaast bezorgen wij ook zelf

  • Maatwerk oplossingen

    Naast onze hokken uit voorraad, bieden wij ook jouw konijnenhok op maat 

Jouw konijnenhok op maat laten maken?

In het Brabantse land werken wij dagelijks aan de mooiste dierenverblijven in opdracht van onze klanten en hun huisdieren.

Walter, timmerman in hart en nieren, is niet alleen een specialist in het maatwerk vak hij heeft ook oog voor dierenwelzijn en functioneel gebruik. Een combinatie van (zeer gewaardeerde) skills die samen zorgen voor de meest mooie resultaten!

Naast onze maatwerk oplossingen vinden wij goed, onderbouwd en eerlijk advies heel belangrijk. Bij Linda, onze konijnenspecialist ben je dan ook gegarandeerd aan het juiste adres als het op advies over konijnen aankomt. Niets is onmogelijk want door korte lijnen intern kunnen wij snel schakelen en absolute "crème de la crème"  leveren voor jouw konijnen! 

Konijnenhok op maat

Voldoende ruimte voor gezonde & blije konijnen

Veel, eigenlijk veel te veel, konijnen worden té klein gehouden. En dit terwijl konijnen juist super energieke dieren zijn die graag de pootjes strekken!

Kies daarom altijd voor een konijnenhok met voldoende speelruimte óf laat jouw konijnen dagelijks uit het hok om lekker te kunnen rondrennen.

Heb je niet voldoende (veilige!) ruimte voor jouw konijnen om te kunnen sprinten in de tuin? Overweeg dan het gebruik van een konijnenren voor de nodige meters in oppervlakte. Je kunt bij Hokkendomein terecht voor jouw:

  • Konijnenren van behandeld hout
  • Aluminium konijnenren
  • Konijnenren van gaaspanelen
  • Konijnenrennen op maat gemaakt
Konijnenrennen

Een konijnenleven lang plezier!

Wist je dat konijnen met de juiste verzorging én huisvesting met gemak een leeftijd van 10 jaar kunnen bereiken?

Met deze levensverwachting is een duurzaam konijnenhok ineens een héle slimme aankoop.

Waar de meeste konijnenhok bouwpakketten nog geen 5 jaar mee gaan, is dit bij onze hokken een ander verhaal! Een buiten konijnenhok uit onze werkplaats biedt minstens 10-15 jaar onderhoudsvrij plezier door het gebruik van onderhoudsvrij duurzame houtsoorten.

Geen jaarlijkse schuur- en schilderwerk, geen tijdelijk onderkomen tijdens het onderhoud én geen verspilde tijd die je liever met de konijnen doorbrengt.

Je hebt dus minstens een konijnenleven lang plezier van een groot konijnenhok van Hokkendomein.

Meer lezen over houteigenschappen en kenmerken van verschillende houtsoorten?

Hout eigenschappen

Onze hooiberg al gezien?

Een prachtige hooiberg voor konijnen mét hooizolder in de achtertuin?

Gegarandeerd vliegen de supersnelle binkies je om de oren! 

Bekijk snel de collectie luxe hooischuren voor konijnen.

Konijnen hooiberg

Tips voor blije konijnen!

Ben je benieuwd waar konijnen, naast de nodige liefde, nou écht blij van worden?

Een maatje, een speelruimte, goede voeding én de juiste verzorging!

Je leest leuke en handige tips in onze blog.

Blije konijnen

Veelgestelde vragen over Hokkendomein konijnenhokken

Moet ik het konijnenhok schilderen?

Het is niet nodig om het verblijf te schilderen bij aanvang, ook vraagt het konijnenhok geen jaarlijkse onderhoud. Schuren en schilderen is dus verleden tijd! 


Hoe lang gaat een konijnenhok ongeveer mee?

De konijnenhokken van Hokkendomein zijn goed voor minstens 10 tot 15 jaar plezier in de achtertuin. En naast een schoonmaak vraagt het hok hiernaast ook geen onderhoud!


Waar kan ik het konijnenhok het beste plaatsen?

Kies voor een beschutte plek in de tuin, een plek waar jouw konijnen in het hok en de ren uit de wind en regen kunnen zitten én de warmste zonnestralen kunnen ontlopen. Voldoende schaduw is voor konijnen écht heel belangrijk in de zomermaanden. Houd uiteraard ook rekening met vocht (regen) en tocht (wind) en plaats de ingang van het konijnenhok niet op de regen- en/of windkant.


Is er een fundering nodig voor een konijnenhok?

Een konijnenhok op losse grond plaatsen is om meerdere redenen niet verstandig. Op de eerste plaats voor het materiaal maar ook voor de gezondheid van jouw konijnen, de vrije doorgang voor gravende rovers én de mogelijkheid tot ontsnappen. Konijnen kunnen onwijs goed graven, binnen mum van tijd hebben ze een doorgang gegraven en nemen ze de benen, onder het konijnenhok door. Plaats jouw konijnenhok daarom bij voorkeur op een verharding, zoals stoeptegels of een betonvloertje.  


Door wie wordt het konijnenhok geleverd?

Wij hebben een eigen koeriersdienst en bezorgen de verblijven dan ook zelf bij je thuis. Dit gebeurt op afspraak. Na het afronden van jouw verblijf wordt deze ingepland in onze route en laten we jou direct weten wanneer je jouw droomverblijf kunt verwachten! 


Is het konijnenhok gemonteerd bij levering?

Afhankelijk van het verblijf wordt deze (deels) gemonteerd geleverd. Sommige grote hokken kunnen niet in een geheel worden vervoerd, in dit geval ontvang je het geheel deels gemonteerd en deels in panelen, deze zijn eenvoudig met een aantal schroeven vast te zetten. 


Hoe kan ik bij Hokkendomein bestellen?

In onze online winkel is het eenvoudig een konijnenhok te bestellen, betalen kan eenvoudig via diverse methodes waaronder IDeal, creditcard, achteraf via Klarna of bij aflevering aan onze chauffeur. Liever eerst even contact of advies? Uiteraard kun je ons jouw bestelling ook mailen! 


Kan iemand me adviseren over een konijnenhok?

Jazeker, wij helpen je graag!  Onze konijnenspecialist helpt je maar al te graag! Tijdens kantooruren kun je ons bereiken via whatsapp, hierbuiten kun je ons mailen via: info@hokkendomein.nl we nemen dan contact met je op.


 

whatsapp