Honden

Ze zijn trouw, vergevingsgezind, vrijwel altijd enthousiast, hebben bergen energie en bovenal geven ze eindeloze liefde: onze viervoeters!

Niet voor niets wordt de hond vaak gezien als een beste vriend, een maatje die door weer en wind voor je klaar staat. En voor jouw beste vriend wil je natuurlijk alleen het allerbeste! Wij van Hokkendomein begrijpen dit én helpen je hier graag bij. Als echte dierenvrienden streven wij dan ook naar een prachtig assortiment voor jouw geliefde huisdier én een minstens zo volledig advies.. 

Veel speur & snuffelplezier in onze hondenwinkel!

Meer ..

Alles voor de huisvesting én het vervoeren van jouw geliefde viervoeter!

Ben jij de trotse eigenaar van een viervoeter of verwacht je binnenkort een nieuwe pup in huis? Dan ben je op de juiste plek aan het rondsnuffelen. Onze hondenwinkel staat tjokvol luxe, duurzame én kwispelwaardige producten voor de huisvesting én het vervoer van jouw hond. Zo maken we het samen mogelijk om een comfortabele, veilige én prettige leefomgeving voor jouw hond te creëren in en rondom huis! Lees hieronder meer informatie of speur en snuffel door een van de categorieën.

Hondenbench | Wel of geen hondenbench gebruiken? Het is een vraag die wij regelmatig voorbij zien komen. Wij adviseren het gebruik van een hondenbench bij de komst van een pup of (jong) volwassen hond. Mits dit op de juiste manier wordt aangeleerd kan een bench jullie namelijk enorm helpen tijdens de opvoeding. Hiernaast kan een honden bench óók positief worden ingezet bij (verlating)angst of bij een hoge prikkelbaarheid. In onze hondenwinkel vind je zowel de budget benches, beter bekend als de draadkooi. Maar ook luxe hoogwaardige kamerkennels én zelfs een naar wens geproduceerde maatwerk bench voor jouw hond valt onder de mogelijkheden.

Hondenstretcher | Natuurlijk moet jouw vriend ook een ‘plaats’ hebben om lekker comfortabel te kunnen dutten. Een hondenstretcher is hiervoor perfect! Een stretcher voor honden biedt een aantal grote voordelen in het comfort. Doordat de stretcher een ligplaats van de grond biedt ontstaat er luchtcirculatie onder de slaapplaats. Wat in de winterdagen beschermend werkt tegen optrekkende koude lucht en in de zomermaanden juist voor verkoeling zorgt!

Hondenluik | Wil jij jouw hond een eigen plek in huis bieden maar ook de mogelijkheid geven te genieten van de frisse buitenlucht? Dan is het gebruik van een hondenluik een échte uitkomst. Je hoeft hierdoor immers niet telkens de deur te openen wanneer jouw hond naar buiten wil. Deze kan zelf bepalen waar hij zijn vrije uurtjes wil doorbrengen. Je vindt bij ons kunststof hondenluiken voor in deuren en muren maar hiernaast bieden wij een prachtige handgemaakte houten hondenluiken collectie, de Tomesgate hondendeuren; kwalitatief én stijlvol!

Hondenkennel | Is jouw hond (bijna) altijd buiten te vinden en ben je op zoek naar een fijne plek voor jouw hond buiten? Wij hebben een groot assortiment honden kennelpanelen én kennelbenodigdheden; van spijlpanelen tot gaaspanelen, voer- en drinkbakken, kenneldaken en damwanden, verwarmingsmatten en natuurlijk hondenkennel nachthokken voor de nachtelijke uurtjes. Wil jij een complete kennel kopen? Bekijk dan zeker eens de mogelijkheden in onze Hondenwinkel of neem contact met ons op, wij helpen je hier graag bij!

Nachthok hond Naast onze standaard nachthokken voor de hond bieden wij ook een prachtige onderhoudsvrije collectie van Voldux. Deze hondenhokken van hout zijn behandeld voor langdurig buitengebruik, zijn vrijwel onderhoudsvrij en bieden enorm veel mogelijkheden. Naast comfort én gemak zijn deze hondenverblijven voor buiten óók enorm stijlvol, een echte aanwinst voor de tuin én voor jouw hond dus. De Voldux collectie bevat vele modellen verblijven; van een hondenhok met veranda tot een luxe hondenkennel met nachthok.

Autobenodigdheden | Neem jij jouw viervoeter regelmatig mee in de auto? Dan is een goede reisbench voor jouw hond een échte must. Niet alleen voor het comfort onderweg maar zeker ook om de veiligheid van jouw viervoeter én die van jezelf te waarborgen. Je scoort bij Hokkendomein eenvoudig vrijwel elke bedenkbare reisbench voor de auto; crash geteste autobenches zoals de Variocage & Pets 4 pro bench, een aluminium honden bench, draagbare autostoel óf zelfs een autobench op maat helemaal naar jouw wensen samengesteld! Naast onze autobenches vind je bij ons natuurlijk ook andere auto accessoires zoals; het hondenrek voor de auto, beschermde autodekens en praktische bumperbescherming ter voorkoming van krassen van overenthousiaste hondenpootjes.

Fiets- en wandelbenodigdheden | Ga jij er regelmatig op uit voor een fietstochtje, en wil je jouw hond graag meenemen op avontuur? Dan is het slim te beseffen dat naast de fiets lopen of rennen niet voor iedere hond bereikbaar is. Oudere of juist hele jonge honden, honden die een slechte conditie of simpelweg de verkeerde bouw hebben zijn niet in staat naast de fiets te rennen. Met een fietskar of fietstas maak je het mogelijk voor jouw hond tóch mee te nemen tijdens een lange fietstocht, dit geldt ook voor lange wandelingen. Wandelen met de hond kan een échte uitlaatklep zijn, een moment om samen te ontspannen en te genieten van de frisse lucht. Voor lange afstanden is een hondenbuggy óf hondenwandelwagen een uitkomst. Bekijk ze in onze hondenwinkel en ga dit weekend nog samen op pad!

Meer huisvestingbenodigdheden | Verder rondsnuffelen tussen hondenbenodigdheden? Voor hondenmanden, kussens, speelgoed, snacks én verzorging verwijzen wij je graag door naar onze partner Huisdierplezier

Kippenhokken   Konijnenhokken   Kamerbenches   Hondenhokken   Kippenren   Hondenbuggy   Houten Volieres   Autobench   Nachthokken   Hondenluik   Sitemap