• De grootste en beste keuze voor hoogwaardige dierenverblijven
  • Maatwerk én directe voorraad
  • 4,4
    star-filled star-filled star-filled star-filled star-filled
    303 Beoordelingen
Zoeken

6 voordelen van een Variogate

De Variogate van MIMSafe is een prachtig concept voor het vervoeren van 1 of 2 honden in de auto, deze hoogwaardige autodeuren voor honden bieden een aantal belangrijke voordelen;

  • Autodeuren voor 1 of 2 honden

    De autodeuren voor honden zijn verkrijgbaar in 2 varianten

  • Luxe stalen materialen

    De kofferbak deur is gemaakt van sterk staal met poeder coating

  • Telescopische uitschuif constructie

    De autodeur is telescopisch verstelbaar in hoogte, diepte en breedte

  • Sterke deur met gasveer

    De deuren zijn voorzien van een sterke en veilige gasveer

  • Af te sluiten met slot en sleutel

    De hondendeur is afsluitbaar met sleutelslot, net als een autodeur

  • Optimaal ruimte gebruik 

    De deuren zorgen ervoor dat je de hele kofferbak kunt gebruiken

"When a safe journey means everything"

MIMSafe Sweden

Alles wat je wilt weten in één video

De autodeuren van MIMSafe zijn een aanwinst voor ons assortiment! De hoogwaardige materialen, luxe functies én bovenal de verschillende opties bieden veilige oplossingen voor het vervoeren van één of zelfs twéé honden in jouw auto.

Bekijk de (Engelstalige) video en ontdek wat dit veiligheidsconcept voor honden in de auto van Zweedse komaf zo speciaal maakt! 

Omdat de autodeuren volledig af te stellen zijn met telescopische verstelbare stangen kunnen ze in véle voertuigen passend gemaakt worden.

De dubbele deuren kunnen mét divider gebruikt worden om deze op te splitsen voor twee honden, de enkele deuren kunnen alleen gebruikt worden in combinatie met een divider.

Ideaal transport voor sporthonden

Deze autodeuren zijn ideaal voor het privé vervoeren van jouw hond maar worden ook veel in de hondensportwereld gebruikt. De reden hiervoor is vrij voor de hand liggend; de open structuur mét mogelijkheid om de autodeuren af te sluiten.

Maak jij lange autoritten met jouw hond of neem je hem of haar regelmatig mee naar een hondentraining of show? Dan zijn de Variogates perfect!

De honden autodeur voorkomt dat jouw hond uit de auto springt zodra de kofferbakklep opent. En omdat de deuren afsluitbaar zijn is het dus mogelijk de kofferbakklep open te zetten zónder dat jouw hond(en) uit de auto komen.

Ideaal wanneer jouw hond even in de auto moet blijven maar wél graag frisse lucht heeft, bijvoorbeeld wanneer hij moet wachten tijdens een hondenshow of training of tijdens een tussenstop naar jullie vakantiebestemming!

Past de hondendeur in mijn auto?

De Variogates autodeuren zijn voorzien van telescopische verstelbare stangen, hierdoor is hij zowel in de hoogte, de breedte én diepte verstelbaar. 

Doordat de autodeuren verstelbaar zijn kunnen deze passend gemaakt worden bij de meeste auto's. Maar we geven je uiteraard graag zekerheid! MIMsafe heeft een grote data base aan geteste voertuigen in combinatie met het gehele assortiment. Hierdoor kun je op basis van jouw voertuig (merk, type en bouwjaar) éxact zien welke Variogate of Variocage passend is voor jouw auto. 

Maak gebruik van de autocheck tool hieronder en zie direct welke Vario oplossingen geschikt zijn voor jouw voertuig. Heb je twijfels? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je hier graag bij.

Auto checker!

Variocage Autobench

Heb je de Variocages al gezien? Deze luxe autobench is de énige op de markt met kreukelzone voor 360 graden veiligheid in de auto!

Variocages

Auto accessoires voor honden

MIMsafe heeft een mooie collectie handige accessoires voor in de auto! Lijnhaakjes, bumper beschermers en de anti-mors drinkbak.

MIM accessoires

Veelgestelde vragen over de Variogate

Waar zijn de honden auto hekken van gemaakt?

Deze luxe autodeuren zijn gemaakt van staal, voorzien van een antraciet poedercoating. De telescopische stangen zijn voorzien van een afdekdop waardoor het interieur van jouw auto wordt beschermd. 


Welke maat hondenrek voor mijn auto?

De Variogate komt in 2 varianten; een hondenhek met één deur en een variant met twéé deuren. De enkele autodeuren zijn geschikt voor het vervoeren van 1 hond, de dubbele deuren zijn geschikt voor 2 honden. Er zijn geen afwijkende maatvoeringen te verkrijgen, deze twee modellen zijn echter wel verstelbaar.


Moet je een divider gebruiken bij de deuren?

De divider is noodzakelijk bij het gebruik van de enkele deur, bij de dubbele deur is het niet noodzakelijk deze is zonder divider te gebruiken. Echter, wil je twee honden vervoeren die gescheiden moeten zitten dan is de divider uiteraard wel een hele handige optie! De divider komt in 2 maten, meet de diepte van de kofferbak om de juiste maat te kiezen. 


Zijn de autodeuren verstelbaar?

Deze deuren beschikken over telescopische stangen, deze stangen kunnen worden in of uitgedraaid om de autodeuren zo passend te maken in de kofferbak. Het hondenrek wordt hierdoor zowel in de breedte, diepte, hoogte én in (graden van) de hoeken verstelbaar. De minimale en maximale maatvoering vind je terug bij het product. Toch vragen, geen probleem! Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag.


Past het hondenhek dan in iedere auto?

 De Variogates zijn verstelbaar hierdoor passen ze in heel veel auto's. Maar helaas niet in alle auto's, controleer of de Variogates geschikt zijn voor jouw voertuig met onze Autochecker!


Zijn de autodeuren voor honden af te sluiten?

Zeker, de Variogate is voorzien van een slot mét sleutel waardoor je altijd zeker bent van optimale veiligheid voor jouw hond! De dubbele autodeur voor 2 honden beschikt over een dubbele toegangsdeur, los van elkaar te gebruiken én beide voorzien van een tweetrapsvergrendeling met eigen sluiting. slot en sleutel. Eigen net zoals de autodeuren van jouw voertuig!


Hoe worden de hondendeuren voor de auto geleverd?

De Variogate wordt geleverd als bouwpakket, met handleiding en benodigdheden uiteraard. In onze webshop zijn er tevens handige video's te vinden voor de montage van deze hondendeuren. 


Hoe kan ik bij Hokkendomein bestellen?

In onze online winkel is het makkelijk jouw hondenhek of hondenrek voor in de auto te bestellen, betalen kan eenvoudig via diverse methodes waaronder IDeal, creditcard, achteraf via Klarna of bij aflevering aan onze chauffeur. Liever eerst even contact of advies? Uiteraard kun je ons jouw bestelling ook mailen! 


Kan iemand me adviseren over een honden autobench?

Jazeker, wij helpen je graag! Meet vooraf even de schoftmaat van jouw honden én controleer het type en bouwjaar van de auto. Met deze gegevens kunnen wij in de meeste gevallen een passende hondenbench voor jouw 2 honden aanbieden. Tijdens kantooruren kun je ons bereiken via whatsapp, hierbuiten kun je ons mailen via: info@hokkendomein.nl we nemen dan z.s.m. contact met je op! 


 

whatsapp