• De grootste en beste keuze voor hoogwaardige dierenverblijven
  • Maatwerk én directe voorraad
  • 4,4
    star-filled star-filled star-filled star-filled star-filled
    303 Beoordelingen
Zoeken

6 Kenmerken van de gaaspanelen voliere

De grote vogelkooi voor buiten is een gaaspanelen voliere geschikt voor grote vogels, zoals papegaaien! Met een aantal grote voordelen en handige kenmerken:

  • Gegalvaniseerde voliere

    De grote voliere wordt opgebouwd uit sterke gegalvaniseerde gaaspanelen

  • Onderhoudsvrij en duurzaam

    De gegalvaniseerde vogelkooi is onderhoudsvrij, stevig en zéér duurzaam

  • Modulair te bouwen gaaspaneel voliere

    De gegalvaniseerde panelen zijn eenvoudig en modulair te monteren

  • Betaalbare grote vosbestendige voliere

    Met deze panelen bouw je eenvoudig een betaalbare maar grote voliere buiten

  • Persoonlijke service & eerlijk advies

    Je kunt bij ons terecht voor persoonlijk, goed en eerlijk advies voor jouw vogels 

  • Maatwerk oplossingen

    Wij bieden ook handgemaakte maatwerk volieres en maatwerk gaaspanelen

"Super fijne service ook goed bereikbaar en goede kwaliteit!"   Sharon Z. November 2023

Specificaties voliere gaaspanelen

De gegalvaniseerde vogelkooi is gemaakt van 25mm sterk kokerprofiel, voorzien van gegalvaniseerd gaas met een draaddikte van 3mm en mazen van 50 x 50 mm.

Dit maakt de gaaspanelen voliere perfect geschikt voor grote vogels. Denk hierbij aan vogels zoals: Blauwgele Ara, Geelvleugel Ara, Buffons Ara, Afrikaanse Grijze en de Kaketoe.

Door het sterke gaas is deze grote vogelkooi voor buiten vossenbestendig. Let wel dat de mazen van deze voliere groot genoeg zijn voor marters ( en andere kleine rovers ) om binnen te kunnen treden, je kunt in dit geval beter kiezen voor een aluminium voliere met martergaas.

Bekijk aluminium vogelkooi

Zelfbouw voliere panelen

Zelf jouw voliere bouwen? Met onze losse draadpanelen wordt het een fluitje van een cent! De gegalvaniseerde panelen vind je hier!

Bekijk alle panelen

Aluminium gaaspanelen voliere

Jouw voliere maken van aluminium panelen, ook dat kan! Je vindt alle aluminium draadpanelen zelfbouw hier!

Bekijk alle panelen

Eenvoudig te monteren & Modulair!

De gegalvaniseerde vogelkooi is zéér eenvoudig te monteren.

De grote vogelkooi komt in losse voliere panelen, welke voorzien zijn van uitsparingen voor de montage. De montage punten zijn zowel op de kopse kant als op de lange kant te gebruiken, hierdoor kunnen de panelen naar eigen wens worden opgebouwd.

Voor de montage ontvang je uiteraard de benodigde moeren en bouten. Door het gebruik van specifieke maatvoeringen zijn de losse voliere dakpanelen eveneens op deze manier te monteren.

Makkelijker bouwen van een voliere kan bijna niet!

Grote vogelkooi buiten op maat!

Wij bieden een assortiment modulaire, grote vogelkooien voor buiten uit voorraad. Hiernaast kunnen wij jouw ideale vogelkooi voor buiten óók op maat aanbieden uit onze werkplaats.

Wil je een extra hoge vogelkooi, een voliere met nachthok of misschien zelfs een voliere met sluis? Als ervaren volierebouwers ben je bij Hokkendomein gegarandeerd aan het juiste adres.

In onze werkplaats wordt gewerkt met gegalvaniseerde panelen maar ook aluminium voliere panelen én volieres van hout worden bij ons handgemaakt. Meer informatie?

Voliere op maat!

Een papegaai als huisdier?

Wil jij een papegaai als huisdier?

Een Ara, kaketoe, amazone papegaai of andere grote vogel? Lees dan zeker deze blog even en ontdekt wat kun je verwachten!

Nieuw huisdier!

Graag even contact voor advies?

Vind je het lastig de juiste keuze te maken voor jouw grote vogels? Heb je vragen over één van onze vogelkooien óf ben je op zoek naar advies? Neem gerust contact met ons op!

Contact & Advies

Veelgestelde vragen van onze klanten

Voor welke vogels zijn deze kooien geschikt?

De grote vogelkooien zijn geschikt voor grote vogels zoals papegaaien. Dit komt omdat de voliere panelen zijn voorzien van gaas met een maaswijdte van 5 cm, kleine vogels kunnen hier dus uit ontsnappen. 


Moet je het materiaal onderhouden of behandelen?

De gegalvaniseerde vogelkooi is behandeld voor langdurig buitengebruik door het metaal te galvaniseren. Deze techniek zorgt ervoor dat de vogelkooi tientallen jaren onderhoudsvrij plezier biedt!


Zijn er ook losse zelfbouw panelen voor de voliere?

Jazeker, deze vogelkooien zijn nog maar een greep uit de mogelijkheden. Wij leveren deze panelen ook los, waardoor je jouw ideale vogelkooi helemaal kunt samenstellen.


Kun je deze vogelkooi makkelijk monteren?

Als het op montage aankomt zijn dit de meest praktische vogelkooien die wij kunnen aanbieden. Een modulair systeem, simpel maar doeltreffend met bouten en moeren maken het zéér makkelijk deze voliere te bouwen.


Is deze grote buiten vogelkooi verplaatsbaar?

De montage is zeer eenvoudig, hierdoor kan de voliere ook vrij makkelijk weer worden afgebouwd. Wel zijn de panelen vrij zwaar, een paar extra handen zul je dus wel nodig hebben.


Is een verwarmd nachthok noodzakelijk voor vogels?

Klopt, papegaaien kunnen sowieso niet heel goed tegen kou, ze komen niet voor niets uit een warm gebied. Een papegaai buiten houden ( in de koude maanden ) is dan ook niet aan te raden. Maar hiertegen zijn deze grote vogelkooien natuurlijk wél perfect als fijn zomerverblijf! 


Moet ik een fundering maken voor een grote vogelkooi?

Het is zeker slim de voliere op verharding te plaatsen, denk hierbij aan tegels of opsluitbandjes. Niet alleen is dit beter voor het materiaal, ook voor jouw vogels in jouw voliere. Als bescherming tegen ongedierte kun je het hele oppervlakte van de volière afgraven en hier gaas leggen of een bodem van beton storten, dit maakt het schoonhouden ook een stuk makkelijk. 


Door wie worden de grote buiten vogelkooien geleverd?

Wij hebben een eigen koeriersdienst en bezorgen de grote kooien dan ook zelf bij je thuis. Dit gebeurt op afspraak, wij nemen contact met je op zodra jouw vogelvoliere klaar is voor transport!


Is de buitenvoliere gemonteerd bij levering?

Nee, deze vogelkooien voor buiten worden geleverd in losse voliere panelen. 


Hoe kan ik bij Hokkendomein bestellen?

In onze online winkel is het makkelijk een vogelkooi te bestellen, betalen kan eenvoudig via diverse methodes waaronder IDeal, creditcard, achteraf via Klarna of bij aflevering aan onze chauffeur. Liever eerst even contact of advies? Uiteraard kun je ons jouw bestelling ook mailen! 


Kan ik ook een buiten vogelkooi op maat bestellen?

Wij bieden naast onze collectie ook prachtige maatwerk volieres uit de handen van onze maatwerk specialist. Wil jij een vogelvoliere aanpassen of een extra grote voliere volledig op maat? Hiervoor kun je ons mailen via: info@hokkendomein.nl we nemen dan spoedig contact met je op! 


 

whatsapp