Zoeken

Welke hondenkennel past bij jouw situatie?

Je wil een hondenkennel kopen maar je eerst verdiepen in de mogelijkheden? In ons ruim assortiment vind je de volgende soorten kennels voor honden!

 

  • De klassieke spijlenkennel

    De oersterke en (niet voor niets) eeuwenoude klassieke hondenkennel van spijlpanelen. 

  • De houten hondenkennel

    Een stijlvolle hondenkennel met afgeschermde wanden van onderhoudsvrij materiaal.

  • Complete hondenkennel met nachthok

    Een compleet buitenverblijf voor honden met kennel en nachthok.

  • Geïsoleerde hondenkennel

    De hondenkennel met geïsoleerd dak én comfortabel binnenhok voor de hond. 

  • Luxe hondenkennel met tuinhuis

    Een grote hondenkennel met nachthok en opslagruimte in de vorm van een tuinhuis.

  • Hondenkennel op maat

    Naast onze kennels uit voorraad, is het óók mogelijk een hondenkennel op maat te laten maken in onze werkplaats.

De oerdegelijke hondenkennel van spijlpanelen

Deze praktisch onverwoestbare hondenkennels doen al honderden jaren dienst, niet voor niets want deze kennels zijn oersterk én duurzaam!

De hondenkennel van spijlpanelen is gemaakt van gegalvaniseerd metaal met stevige spijlen van 16mm, dit materiaal is niet alleen sterk maar hiernaast onderhoudsvrij goed voor tientallen jaren.

De kennels voor honden zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen én spijlafstanden. Zo kun je deze hondenkennel aanpassen aan jouw hond(en)! 

Deze buitenkennel kan tevens worden geleverd met dak, damwandpanelen én hondenkennel accessoires!

Hondenkennels bekijken

Heb je onze houten buitenkennels al gezien?

Bij de klassieke hondenkennel voor buiten stoppen de mogelijkheden niet, wij hebben hiernaast ook onze handgemaakte hondenkennel van hout!

De hondenkennel van hout geeft niet alleen een bijzonder stijlvolle uitstraling, het biedt ook meer bescherming door het gebruik van stevige houten materialen. Een oase van warmte en comfort, een houten hondenkennel geeft een comfortabele plek voor jouw hond om zich terug te trekken én is een verrijking van de achtertuin

Duurzame houtsoorten, zorgvuldig gekozen en vakkundig gevormd, vormen de stevige basis van onze houten hondenkennel. Deze buitenverblijven worden handgemaakt en hebben een lange levensduur waarbij onderhoud geen rol speelt. Ze zijn verkrijgbaar in varianten mét en zonder nachthok, geschikt voor één of twee honden, geïsoleerd óf zelfs met compleet aangebouwd tuinhuis voor opslag. En alsof dat nog niet genoeg is, we maken deze luxe buitenverblijven voor honden zelfs op maat voor je.  

Laat je inspireren!

Een hondenverblijf op maat?

In onze Brabantse werkplaats wordt dagelijks gewerkt aan hoogwaardige, luxe én bovenal duurzame dierenverblijven, waaronder onze handgemaakte hondenhokken en kennels.

Door te werken in een klein hardwerkend team, met korte lijntjes én een grote dosis enthousiasme kunnen we snel schakelen. Hierdoor kunnen we een groot aantal hondenhokken voor buiten uit onze directe voorraad aanbieden. Echter, er is meer, wij leveren ook maatwerk.

Een op maat gemaakt hondenhok zorgt ervoor dat de afmetingen en het ontwerp perfect zijn afgestemd op de grootte en behoeften van jouw hond. Of honden uiteraard, want ook een hondenhok voor 2 honden valt onder de mogelijkheden. Wij werken enkel met hoogwaardige materialen, die een duurzaamheid van minstens 10-15 jaar bieden. Dit maakt de investering voor een goed hondenhok een stuk interessanter. 

Voor jouw hondenhok op maat schakelen wij de expertise van onze maatwerk specialist in. Walter, een vakman in hart en nieren én bovenal hooggewaardeerde collega, maakt de mooiste buitenverblijven op maat voor onze klanten. Wij zijn trots dit vakmanschap te kunnen aanbieden vanuit onze werkplaats! Informeer gerust naar de mogelijkheden voor jouw ideale hondenhok of hondenkennel!

Contacteer ons!

Losse Kennelpanelen voor kleine hond?

Zoek je kennelpanelen voor jouw kennel voor een kleine of smalle hond?

Kies dan voor panelen met spijlafstand 5 cm en pootjes van 5 cm. Deze voorkomen dat kleine snoetjes ontsnappen of vast komen te zitten.

S5 | P5

Losse Kennelpanelen voor grote honden?

Heb je een grote hond in de buitenkennel of een middelgrote hond met brede snuit?

Kies dan voor onze kennel panelen met spijlafstand 8 cm en poothoogte 5 cm, perfect voor een kennel voor grote hond(en).

S8 | P5
whatsapp