Volières gegalvaniseerd

Op zoek naar een vogelkooi buiten óf een binnen voliere voor jouw geliefde vogels? Met de gegalvaniseerde kooien van Hokkendomein creëer je eenvoudig een betaalbare voliere voor jouw vogeltjes. De vogel volières zijn perfect voor langdurig buitengebruik maar hiernaast ook ideaal om binnen een eigen plekje voor jouw vogels te creëren. Meer informatie over onze gaaspaneel voliere lees je onder aan deze pagina.

Meer ..

Een gegalvaniseerde voliere

Door een buitenvoliere te plaatsen of een kamer voliere te gebruiken bied je jouw vogeltjes een fijn thuis. Een plek waar jouw vogels kunnen eten en drinken, fladderen, genieten van de frisse lucht én waar jij kan genieten van het uitzicht. Kies je voor een vogelkooi buiten met nachthok, een vogelkooi buiten aan de muur of een grote huiskamer voliere. Met de gegalvaniseerde panelen is alles vrijwel alles mogelijk voor de huisvesting van jouw vogels. Of je nu kanaries, parkieten óf papegaai soorten wilt gaan houden voor iedere vogel is er een passend thuis te vinden bij Hokkendomein.

Waar zijn de volières van gemaakt?

Deze vogelkooien worden gemaakt van gegalvaniseerde gaaspanelen. De panelen zijn gemaakt van gegalvaniseerd metaal, dit zorgt voor een optimale bescherming bij verschillende weersinvloeden. Deze draad heeft een dikte van 3 mm en een maas van 5 x 5 centimeter. Dit maakt de luxe vogelkooien perfect voor grotere vogelsoort. De kaketoe, Eclectus papegaaien, Amazon papegaai, Ara's en grotere sierduiven bijvoorbeeld zijn geschikt voor deze vogelkooien. Ben je op zoek naar een voliere voor kleinere vogels? Neem dan een kijkje bij onze aluminium en houten volières, deze zijn gemaakt met fijner gaas. 

De standaard vogelkooien uit ons assortiment zijn voorzien van een dak én toegangsdeur met praktische vergrendeling. Hiermee voorkom je ontsnappers én indringers in jouw buitenkooi. Naast de standaard collectie is het ook mogelijk een voliere op maat te laten maken, ideaal wanneer jouw perfecte maatvoering afwijkt van de standaard modellen. 

De voordelen van een hokkendomein voliere

De grote volières voor buiten én binnen bieden een fijn onderkomen voor het houden van meerdere vogels. In huis of in de achtertuin, deze verblijven zijn goed voor jarenlang plezier voor jezelf én voor jouw vogels. Wij overtuigen je graag in jouw keuze voor de beste voliere, deze gegalvaniseerde voliers zijn;

- Onderhoudsvrij, geen jaarlijkse schuur en schilderwerk
- Modulair, aanpasbaar naar jouw ideale maatvoering
- Geschikt voor binnen én buitengebruik
- Voorzien van stevig hang en sluit werk
- Geleverd als eenvoudig te monteren bouwpakket

Kippenhokken   Konijnenhokken   Kamerbenches   Hondenhokken   Kippenren   Hondenbuggy   Houten Volieres   Autobench   Nachthokken   Hondenluik   Sitemap